Ryggemusikken
Velkommen til RyggeMusikken
 • Ryggemusikken på Facebook    • Nyheter    • Kontakt oss    • Om RyggeMusikken    • Styre og tillitsvalgte    • Medlemssider    • Linker    

 

 

   Nyheter
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 227 819

 

 


Aktiv helg for RyggeMusikken
Fra avslutningskonserten til gehørseminaret
 
Fra avslutningskonserten til gehørseminaret
 
Fra treningen til drillerne
 
Fra treningen til drillerne
 
Søndag og juleverkstedet
 
Søndag og juleverkstedet
 
Flott konsert
 
Flott konsert

Helgen 6.-8. november var en veldig aktiv helg for RyggeMusikken. Musikantene deltok på Gehørseminar med korpsene i Mosseregionen, mens drillerne hadde eget treningsopplegg på Rygge flystasjon. I tillegg arrangerte RyggeMusikken overnatting for alle sine medlemmer fra lørdag til søndag.

Fredag 6. november startet med gehørseminar allerde kl 17.00.  Rune fra Drøbak stilte opp som instruktør/dirigent for fjerde året på rad. Det er Moss Musikkråd med Ernst i spissen som er ansvarlig for gjennomføringen av dette seminaret. De unge musikantene spiller sammen uten noter - bare på gehør. Både aspirantene og hovedkorpset deltok. Lørdag morgen fortsatte seminaret. Men denne dagen spilte de også noen låter med noter. Det hele ble rundet av med en flott konsert på søndag. Mossekråkenes veterankorps åpnet konserten med flotte toner. Deretter fikk vi høre resultatet av helgen fra de unge musikantene. Og det var imponerende! Hva de hadde fått til på kort tid. Fra RyggeMusikken stilte det også opp flere solister på de ulike låtene, både med musikkinstrumenter og med sang. Vi har noen tøffe og flinke musikanter i korpset vårt.

Drillerne hadde sin egen trening denne helgen. De brukte tiden sin i hallen på Rygge flystasjon. Der ble det drillet og danset i mange timer. De jobbet med noen nye show som vi gleder oss til å se. De avsluttet helgen med litt mestringsøvelser i klatreveggen. Flinke drillere både i show og mestring.

I tillegg til seminar og trening arrangerte RyggeMusikken overnatting på Hamstad skole fra lørdag til søndag. Taco stod på middagsmenyen på lørdag og både store og små samarbeidet med å tilberede denne retten. Etter at middagen ble avsluttet var det både film (De utrolige) og MGP junior på agendaen. Noen av de eldste valgte og bruke tiden på hyggelig prat og kortspill mens de hørte på musikk. Overnattingen var et populært innslag ifølge flere av våre musikanter. 

Søndag hadde korpslederne forberedt juleverksted. Flotte ting til julemarkedet ble produserte av de unge lovende. Dette vil vi også fortsette med den 17. og 24. november. Vi gleder oss til å se alle tingene på julegateåpningen den 29. november. 

    Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

Copyright © Ryggemusikken. All rights reserved.